Vogels houden en kweken, is een fantastische hobby.

Lekker bezig zijn met levende dieren, volop genieten van een boeiend stukje beschermde natuur in en rond het huis. Het verrijkt uw eigen leven, met vogels meer mens!

Maar toch, zo’n liefhebberij vraagt wel verantwoordelijkheid.

U kunt die best aan, maar het is toch niet verstandig om zo maar op uw eentje wat aan te vogelen. Het is van belang voor u zelf, maar vooral ook van uw vogels als u lid wordt van een vereniging. Twee weten meer dan een, en wat ze weten zeggen we ook; U wordt daar wijzer van, uw vogels worden er beter van.

Als lid kan men aan alle verenigingsactiviteiten deelnemen, de meest belangrijke zijn bij ons de voorlichtingsbijeenkomsten, feestavond en natuurlijk de tentoonstelling.

Daarnaast ontvangt u als lid iedere maand het blad “Onze Vogels”. Elke maand  boordevol gedegen informatie over Uw hobby, volledig in kleur uitgevoerd en met een groot aantal vaak bijzonder fraaie kleur afbeeldingen.

Belangrijk is ook dat u als lid ringen kunt bestellen om uw vogeladministratie bij te houden , en het verhoogt de waarde van uw vogels.

Contributie voor volwassen leden is voor een geheel jaar slechts € 40,00 en voor jeugdleden (t/m 17 jaar) € 20,--. Bent u al lid van een vogelvereniging dan kunt U voor € 20,- Gastlid worden, u kunt o.a. dan ook meedoen aan onze tentoonstelling en alle andere activiteiten.

Spreekt het bovenstaande u aan en wenst u lid te worden van onze vereniging Stuur dan een Mailtje of bel naar onze Secretaris  Jan Peters : Jan Peters 06-23837804   jmpeters1955@hotmail.com                    

Of U vult het formulier in op onze website, die u hieronder terugvind.

 


Einde lidmaatschap:

Leden kunnen, indien gewenst, hun lidmaatschap opzeggen bij de secretaris van de vereniging.